vrijdag 29 januari 2010

De zonnetjes in huis

Er zijn dieren die een heerlijke energie om zich heen hebben. Tijdens een gesprek via diercommunicatie kan ik dat zien/voelen/merken en als ik dat de mensen vertel, herkennen ze het altijd. Ze zeggen heel veel plezier met en om deze dieren te hebben. Ook andere huisdieren kunnen het om die reden heerlijk vinden om in de buurt van zo’n vrolijk, ongecompliceerd dier te zijn. Het zijn dieren waarbij mens en dier kunnen bijtanken. Deze zonnetjes raken nooit uitgeput, er blijft een lach om hen heen.
Dit soort dieren noem ik altijd cadeautjes. Ze worden je gegeven en daar mag je heel blij mee zijn. En het leuke is dat deze dieren zichzelf vaak ook zo leuk vinden!
Maar heel soms moet een dier ook een beetje tegen zijn eigen leukigheid beschermd worden. Zo liet hond Boris zichzelf vaak met feestmuts op zien aan mij (hij vond zichzelf de gangmaker in huis). Maar het diertje had eigenlijk een heel klein hartje. Daarom moest hij soms even op zijn hondenplaats gezet worden omdat de wereld anders echt te groot voor hem werd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten